Mondkapje = Muilkorf

Prik door intentiepraatjes heen, doordenk de consequenties.

Je moet De Staat gehoorzamen, zo luidt het credo ten koste van alles in een totalitair systeem waar Big Brother met ‘contact tracing’ (spionage) al je handelingen volgt. Voor ‘uw en onze veiligheid’, het opgeven van vrijheid heet altijd goed te zijn voor je eigen bestwil nu de media ons dagelijks hun Coronaporno voorschotelen.

Je moet je mond houden, braaf zijn want ‘samen komen we er doorheen’, alsof je speciale vadergevoelens bij ‘De Staat’ moet leren ontwikkelen.

Coronalisme als samentrekking van de Corona Paranoia en Socialisme. Coronacommunisme.

Anders komen ze je- zoals in mijn geval- meteen arresteren. Op 11 mei moet ik voorkomen omdat je de waarheid in de Oranje Exploitatiemaatschappij BV al niet meer mag zeggen, met naam en toenaam.

In menselijke taal je uitspreken tegen onrecht. Waarbij je toont, wat met het Corona-Communisme wordt gecriminaliseerd: menselijkheid, hart en ziel.

Je gezicht moet straks zelfs visueel worden ontmenselijkt tot ‘potentieel gevaar voor de ander’.  Het ‘niet meer op menselijke wijze met elkaar mogen omgaan’ heet dan ‘social distancing’ met een arbitraire afstand in de wet verankerd.

En ‘sociaal winkelen’ heet al ‘voer geen sociale gesprekken, en winkel alleen’. De boodschap van consequenties is ‘Vrees je medemens, vertrouw Grote Broer/De Staat’.

Zo is de dagelijks praktische consequentie van Corona Paranoia, terwijl onzeker is of en welk effect die regels op het beleden doel hebben. Wat de overheid je eenmaal afpakt, krijg je dat ook weer terug?

Niet voor niets gebruikte Edward Bernays, de Godfather van Spindoctoring ‘de dokter’ in de witte jas om iets te verkopen. Alsof Corona paranoia een ultieme PR-joker was die het globalistisch establishment voor ons had bewaard.

Als de klimaatdokter is uitgewerkt, dan rest ons nog die ene echte dokter.

Mensen vertrouwen de dokter. Zo vertrouwen de ‘rechtse’ politici die dokter ook als ‘held van de samenleving, die hardwerkende mensuh’.

… dus zie je nu juist ter rechterzijde een fanatisme ontwikkelen aangaande de Corona-Paranoia. De zelfde mensen die minuut 1 tegen hoofddoekjes ageren of de Burqua, niet de hand willen schudden.

Die vrouwen die geen vrijheid zouden hebben door de Islam…

Die vrijheidsstrijders, liberalen staan vervolgens vooraan om de Gezondheidspolitiestaat te installeren, waar iedereen met mondkapje is gemuilkorfd. Als wilsonbekwame kinderen die zelf geen risico’s mogen inschatten.

Want ja, als ‘de dokter’ het zegt… Of is ‘De Staat’ onze dokter?

Praat dus wat minder over al die ‘intenties’, of het nu 1,1 effectief of 1,2 effectief is, of het nu zoveel besmettingen waren of toch zoveel onzekerheden.

Dat is voer voor virologen, en bij 3 virologen heb je al weer 4 geleerde meningen.

Rypke Zeilmaker zonder mondkapje, of is die baard dat?

Zie naar de onbetwijfelbaar logische gevolgen, de CONSEQUENTIES, die iedere boer met worst begrijpt zonder doorgeleerd te hoeven zijn.

Over virussen kun je debatteren tot de hel bevriest. Over de gevolgen van aanpak voor je vrijheid, heb je WEL zekerheid. Die raak je stapsgewijs kwijt.

Zo kun je ook een (al dan niet overal ingevoerde) mondkapjesplicht zien als ‘muilkorf voor de massa’. Want mensen doen wat ‘de staat’ zegt,  moeten dat doen, een kopvod als symbool voor ‘ik mag zelf niet beslissen welke risico’s ik aanvaardbaar acht, dat doet Vadertje Staat voor mij’.

Wat is vrijheid je waard? DAT is het zinvolle gesprek, zo richting Bevrijdingsdag, meer dan heftige discussies- voor of tegen maakt niet uit- binnen het gebaande Corona-karrenspoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *